0552032095 info@wi-media.nl

WORLD INTERNATIONAL MEDIA BV

World International Media BV brengt uw bedrijf onder de aandacht van potentiële klanten. Ons doel is een zo hoog mogelijke vindbaarheid en een hoge conversie van het door u beschikbaar gestelde marketing budget.

Daarnaast is Wi-media een bedrijf die zich toelegt op het opmaken, verwerken en drukken van uw reclame uitingen. Middels uitgekiende campagnes willen wij een doelgerichte campagne uitzetten, bij die doelgroep die aansluit bij uw wensen. Daarbij telt ook de nawerking van de campagne. Ten slotte is het niet altijd direct meetbaar, maar zal er een latere conversie zijn van de campagne die u heeft ingezet. Wij van World International Media BV zijn van mening dat juist de doelgerichte campagnes een beter effect hebben op de conversie dan het schieten met hagel en hopen dat je wat raakt. Dit laatste is vaak kostbaar en sorteert niet het gewenste effect.

Verhuisplanners

Zo maken wij bijvoorbeeld voor makelaars kantoren een verhuisplanner.

Op deze planners staan op de voorzijde de huisstijl van het makelaarskantoor.Op de tweede pagina staan een aantal bedrijven welke gerelateerd zijn aan het verhuizen en alles wat daarmee in verband staat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Notariskantoor, een bouwkundig adviesbureau.  Ook een schilder of een hoveniersbedrijf zal niet ontbreken op deze planners. Op de derde en de vierde pagina staan allerlei tips en weetjes voor mensen die gaan verhuizen. Waar moet je allemaal aan denken als je gaat verhuizen en wat moet je vooral niet vergeten. Hierbij is een handige afvinklijst toegevoegd, zodat je een overzicht hebt van wat je gedaan hebt en wat je nog moet doen. Deze planners worden meegegeven bij aan- en verkoop van de woning. Ook worden zij meegegeven bij waardebepalingen en taxaties. Zo is de doelgroep vooraf geïnformeerd en zullen de bedrijven benaderd worden door deze potentiële doelgroep.

Wilt u ook een planner van Wi-media, neem dan contact met ons op en wij gaan het voor u verzorgen.

Bedankt voor het toevoegen