Woningmap | En nog een WordPress site
97
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-97,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Bekijk hier onze versies van de woningmap!

Woningmap

De woningmap kunt u gebruiken om de mensen te wijzen op allerlei handige tips en weetjes die van belang zijn op het moment dat uw klanten een nieuw huis willen gaan kopen of net gekocht hebben.

Woningmap Plus

Deze woningmap heeft twee flappen aan de onder- en rechterkant. Deze map kunt u dus gebruiken als algemene presentatie- of offertemap. In de onderflap kunt u uw visitekaartje kwijt. Door de flappen vallen kunt u documenten in de map plaatsen, die door het handige ontwerp niet uit de map vallen.

Woningmagazine

Uw woningmagazine laat u door ons maken wanneer u kiest voor een totaalpresentatie van uw makelaardij. Met het magazine voorziet u uw klanten van alle belangrijke informatie over uw bedrijf. Het is een eye catcher, die door de lezer goed ontvangen wordt.