0552032095 info@wi-media.nl

De verhuisplanner

De verhuisplanner is een uitgave van World International Media in samenwerking met verschillende makelaars en bedrijven. De planner is een marketing middel om uw bedrijf of kantoor in uw regio onder de aandacht te brengen. Voor u als makelaar is deze verhuisplanner geheel kostenloos. Voor de ondernemers in de regio is het een gericht middel om nieuwe klanten te werven, die bezig zijn met verhuizen of zich aan het orienteren zijn op de markt. In plaats van een campagne voor uw bedrijf die niet op het juiste publiek of klantenkring is gericht, kunt u via de planner een doelgericht publiek voor uw bedrijf interesseren. Hierdoor neemt de kans op een groter conversie percentage aanzienlijk toe.

Meestal is 1 nieuwe klant al voldoende om uit de kosten te komen. Hierdoor is het adverteren op de verhuisplanner laagdrempelig voor u als ondernemer. Daarnaast wordt de planner in de meeste gevallen langere tijd bewaard, zodat ook anderen deze planner kunnen inzien en geinteresseerd kunnen raken in de diensten die aangeboden worden.

Door het succes van onze uitgaves mogen wij vaak voor dezelfde makelaars en voor dezelfde ondernemers opnieuw een editie verzorgen. Dit kan alleen als de uitgaves het gewenste effect hebben en voor meer omzet zorgen. Daar is waar World International Media voor staat. Het verhogen van volume en het uitbreiden van uw klantenkring. Wil je ook een eigen planner of wil je gebruik maken van de mogelijkheid om doelgericht te adverteren, mail of bel ons dan en wij gaan voor u aan de slag. Ons telefoonnummer is 055-2032095 en ons mailadres is info@wi-media.nl Laat u geheel vrijblijvend adviseren door een van onze adviseurs. Zij zitten dagelijks voor u klaar van 8.30 uur tot 17.00 uur. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. En wie kan er nou niet wat extra omzet gebruiken. Toch!