0552032095 info@wi-media.nl

Babyplanner

Voor iedereen die te maken krijgt met de geboorte van haar of zijn kindje maken wij de babyplanner. In deze planner staan nuttige tips en weetjes over wat te doen als je zwanger bent en een handige to-do list die je kunt afvinken. Daarnaast staan in deze babyplanner diverse bedrijven die gerelateerd zijn aan de geboorte van jullie baby. 

Heb je en verloskundigenpraktijk en wil je in aanmerking komen voor je eigen babyplanner? Mail of bel ons dan en we gaan dit samen opzetten. je kunt je eigen huisstijl gebruiken voor de voorzijde. Ook kun je desgewenst zelf je contacten aanleveren waarvan jij wilt dat ze op jou babyplanner komen te staan. Wil je liever dat wij dat doen dan kan dat natuurlijk ook. Wij gaan dan bedrijven benaderen die gerelateerd zijn aan alles wat te maken heeft met de geboorte van een kindje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kinderopvang. Een Osteopathie praktijk. Een bedrijf die echo’s maakt, etc.

Marketing

Deze manier van marketing is doelgericht voor de verloskundigenpraktijk. Ook voor de bedrijven die zich profileren in de babyplanner is deze manier van adverteren zeer doelgericht. Je komt namelijk direct bij die doelgroep die je wilt benaderen voor jou product of dienst. De conventionele manier van adverteren is als schieten met hagel en hopen dat je wat raakt. Dat is niet alleen kostbaar maar heeft ook niet het gewenste effect voor de ondernemer. Je wilt juist die mensen benaderen die interesse hebben in jou product of dienst. World International Media BV zorgt ervoor dat je jou doelgroep bereikt. Dit doen wij middels deze gerichte marketing campagnes.  

Wil je meer informatie over de babyplanner of andere diensten van World International Media BV. Bel of mail ons dan om te zien waar we elkaar kunnen versterken. Begin vandaag nog uw campagne. 

Bedankt voor het toevoegen