0552032095 info@wi-media.nl
Woningmagazine

Woningmagazine

Uw woningmagazine laat u door ons maken wanneer u kiest voor een totaalpresentatie van uw makelaardij. Met het magazine voorziet u uw klanten van alle belangrijke informatie over uw bedrijf. Het is een eye catcher, die door de lezer goed ontvangen wordt.
Woningmap

Woningmap

De woningmap kunt u gebruiken om de mensen te wijzen op allerlei handige tips en weetjes die van belang zijn op het moment dat uw klanten een nieuw huis willen gaan kopen of net gekocht hebben.
Sportmagazine

Sportmagazine

WI-Media maakt sinds kort voor sportclubs en evenementen ook Magazines. In dit magazine kunt u vrijwilligers bedanken, verenigingsleden aan het woord laten, een wedstrijdprogramma presenteren, maar vooral uw sponsoren bedanken.
Woningmap Plus

Woningmap Plus

De Woningmap Plus geeft de makelaars de mogelijkheid om belangrijke papieren mee te geven aan hun klanten, in de eigen Woningmap.In deze Woningmap Plus kunnnen de klanten van de makelaar allerlei tips en weetjes vinden die je kunt gebruiken bij een (voorgenomen)...
Verhuisplanner Van Den Brink Makelaardij

Verhuisplanner Van Den Brink Makelaardij

Verhuisplanner Voor Makelaarskantoor van den Brink hebben wij een verhuisplanner verzorgt. Wilt u ook een gratis verhuisplanner voor uw makelaarskantoor, neem dan contact op met World International Media BV en wij gaan het voor u verzorgen. U kunt zelf contacten...

Bedankt voor het toevoegen